Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Category

Latest

The latest news from the Joomla! Team

Editorial: Shqiperia i merr Greqise 3 blloqe nafte

Sic eshte publikuar nga Top Channel, marrëveshja e re e detit midis Shqiperise dhe Greqise parashikon ndarjen e hapësirës detare me parimin e vijës së mesit. Në ngushticën mes dy vendeve, që është 1.8 milje detare, 0.6 milje i takojnë…

Qeveria nxjerr në shitje 3 blloqe nafte

Qeveria ka nxjerrë sërish në shitje 3 vendburime nafte në jug të vendit. Bëhet fjalë për bllokun Cakran – Mollaj në Fier dhe Gorisht – Kocul e Amonicë në qarkun e Vlorës. Afati i aplikimit për shoqëritë që kërkojnë të marrin në…

Eksklusive: Iken dhe Drejtori i dyte i TAP

Mbas largimit te Drejtorit Vendor te TAP ne Shqiperi ne tetor 2017, perkohesisht kete detyre e mori Ulrike Andres, Drejtoreshe Komerciale & Puneve te Jashtme. energjia.al ka mesuar nga burime te sigurta qe ne fillim te shkurtit, Znj.…

Editorial: Perse SHELL ne Kosove dhe jo ne Shqiperi!

Ne nje artikull te javes se kaluar te energjia.al, u surprizuam (pozitivisht) qe SHELL do te hyje ne tregun kosovar te tregimit te karburanteve, duke bashkepunuar me kompanine vendase, Al Petrol, lider ne Kosove. Duke pergezuar kompanine…

Fituesit e cmimeve te Portalit te Energjise per 2017

Mbas zhvillimit te 3 sondazheve te Portalit te Energjise energjia.al mbi personin e vitit 2017 ne fushen e energjise elektrike, hidrokarbure dhe mjedis, kane rezultuar keta fitues: 1. Cmimi Energy Man - Z. Luan Aranitasi 2. Cmimi Oil…

Thesaret e lashtësisë në rrugën e TAP-it

Vetëm pak kilometra larg nga Berati, në njërën prej kodrave pranë fshatit Fushë-Peshtan, kompania TAP ndali punimet në mes të vitit 2017 për të raportuar një gjetje të rëndësishme të fshehur në shekuj. Punonjësit në terren hasën disa…