Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Category

Eficensa e Energjise

Efiçenca e energjisë, gati konvikti nr.2

Studentët që banojnë në ambientet e Qytetit Studenti nr.2 do të përfitojnë tashmë nga dy konviktet e rinovuara rishtazi sipas parimit të eficiencës së energjisë, duke përmirësuar ngrohjen dhe izolimin e godinave. Rikonstruksioni u krye në…

Tirana me ndriçim LED, së shpejti masterplani

Së shpejti do të nisë hartimi i masterplanit dhe më tej do të behet implementimi i projektit që do të sjellë ndryshim rrënjësor sa i përket ndriçimit në kryeqytet. I ftuar në studion e TV SCAN, Drejtori i Përgjithshëm i Ndërmarrjes nr.2…

Greqia nis projektet e erës dhe diellore

Greqia po përgatitet të shesë në ankand 2.6 gigawat të projekteve diellore dhe të erës për të tërhequr investime. Sipas ministrit të energjisë George Stathakis, tani e tutje prodhimi i energjisë së rinovueshme dhe çmimet do të përcaktohen…

Tarracat e gjelbra për një qytet të qëndrueshëm

Pas tarracës së Bashkisë së Tiranës e cila u gjelbërua nga pemë dekorative dhe lule plot ngjyra, e dyta ishte tarraca e gjelbër e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës në zonën e 21 dhjetorit, si zona më e ndotur e kryeqytetit. Kjo po…

Sekretariati i Energjisë: Ecuri e mirë me efiçencën

Katër janë aspektet që ka marrë në vlerësim një raport i fundit i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë lidhur me qëndrueshmërinë në sektorin energjetik në vendet e Ballkanit Perëndimor. Në publikimin që del çdo tre muaj dhe që mat…