Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Kush jemi

www.energjia.al eshte portali i energjise se Shqiperise, me nje informacion te vazhdueshem per tregun e energjise ne Shqiperi dhe ne rajon.

Ky portal eshte vazhdim i portalit shume te sukseshem www.karburant.com, me nje zgjerim tashme dhe ne fushen e energjise.

Ne kete portal do te gjeni te dhena te dobishme per specialiste te sektorit dhe njerez te interesuar per fushen e energjise, naftes dhe gazit.

Portali i Energjise menaxhohet nga profesioniste te fushes se energjise dhe naftes ne Shqiperi.

Per informacione  te metejshme mund te na kontaktoni tek info@energjia.al.

Theksohet se Portali i Energjise nuk mban asnje pergjegjesi per artikujt/lajmet e mediave te tjera. Keto te fundit jane te vetmet qe kane pergjegjesi per permbajtjen e lajmeve te tyre.

 

NIPT: L71421507Q