Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nderprerjet e Energjise


Data Ora Shaku Zona
22/10/2018 09:00-14:00 OSHEE remont Tiranë - Rr.Jordan Misja, ish Uzina Dinamo, Rr. Siri Kodra, Rr Don Bosko, zona pranë Nëstacionit 220kV, zona pranë shinave të Trenit, zona prapa Spitalit Ushtarak, zona pranë ish-parkut të Autobusëve, Paskuqani dhe Bathorja
05/07/2018 04:00 - 09:00 OSHEE remont Rradhimë, Tragjas, Dukat, Fshat Dukat, Llogara, Jonufër, Orikum, Baza Ushtarake Pashaliman.
03/04/2018 09:00 - 15:00 OSHEE punime Zona pranë shinave të Trenit, zona pas Spitalit Ushtarak, zona pranë ish-parkut të Autobusave në Rr. “Don Bosko”, Zona te “2000 Apartamentet”, Rr. “Vangjel Noti” zona pranë ish-Kombinatit “Josif Pashko”.
02/03/2018 09:00 - 13:00 OSHEE remont Zonat pranë Depos së Ujit, Sanatoriumi, Antenat e televizioneve në Dajt, Vilat qeveritare në Dajt, Televizioni Neës 24, Garda, Kodra e Priftit, Shkozë, Rruga “Todi Shkurti” (pranë pallateve Grand), Kodra e Kokonozëve, Ish Parku Komunal, Pallate pranë Oxhakut të Shkolla e Bashkuar, Porcelani, Rruga “Pasho Hysi”, Kryegjyshata, Poligrafiku, Burgu 325, Zona Uzina e Traktorit, Shkozë (pjesërisht), Uzina Gjeologjike, Shkozë 2.
01/03/2018 09:00 - 13:00 OSHEE remont Kodra e Kokonozëve, Ish Parku Komunal, Pallatet pranë Oxhakut te shkolla e Bashkuar, Porcelani, Zona “Uzina Traktori”, Shkozë (pjesërisht)
27/02/2018 09:00 - 13:00 OSHEE remont Kodra e Priftit, Shkozë, Zona pranë Depos së Ujit, Rruga “Todi Shkurti” (pranë pallateve Grand)
29/01/2018 - 31/01/2018 09:00 - 13:00 OSHEE remont Mullet, Ibë, Gurrë, Pëllumbas, Sauk, Lundër, Vishnje, Pallatet pranë kopshtit Botanik, Stallat Sauk, Lundër, Vilat.
23/01/2018 09:00 - 14:00 OSHEE remont Kodra e Metallve, Zona Farkë, rreth Qytetit Studenti, Shkozë (pjesërisht), Kodra e Kokonozëve, ish-Parku Komunal, pallatet pranë Oxhakut tek “Shkolla e Bashkuar”, Porcelani, Rruga “Pasho Hysi”, Kryegjyshata, Poligrafiku, Burgu 325, Zona Uzina e Traktorit, Arkivi, Shkozë 2, Instrumentali, Reparti 8802, Uzina Gjeologjike, Privat/ UPNA, subjekti “Sina 98”, pranë Depos se Ujit , pranë Sanatoriumit, Kodra e Priftit, furnizim dytësor për Maternitetin e Ri, furnizim dytësor për Antenat e Televizioneve në Dajt, Vilat Qeveritare në Dajt, furnizim dytësor Televizioni News 24, Garda dhe pjesërisht rruga “Todi Shkurti
19/01/2018 09:00 - 13:00 OSHEE remont Tiranë: Valias, Bathore, Frutikultura, Reparti ushktarak
29/09/2017 09:00 - 14:00 OSHEE remont Në rrugën “Artan Lenja”, pranë ish Parkut 21 Dhjetori, tek Fusha e Aviacionit