Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nderprerjet e Energjise


Data Ora Shaku Zona
26/08/2016 09:00 - 12:00 Remonte OSHEE Rrethi Gjirokastër: Grehot, Topullaraj, Valare, Lunxheri, Andon dhe Poci / Rrethi Tepelenë: ujësjellësi Bambull, Dukaj, Turan, Salari, Nivicë, Gusmar, Rexhin dhe Progonat / Rrethi Tepelenë / ish – komunat Buz dhe Luftinjë, • Antenat e Gllaves TVSH/ Rrethi Tepelenë / fshatrat Cerrilë, Belike, Bylysh, Kashisht, Vagalat, Maricaj, Arzë e Vogël, Arzë e Madhe dhe Shales
25/08/2016 14:00 – 15:00 Remonte OSHEE / Rrethi Fier / Lagjet: 1 Maj, 11 Janari, Apolonia, Sheqi i Vogël, Kryengritje e Fierit, Sheqi i Madh, liri dhe ish-komuna Qendër (Zhupan, Drize)
15/07/2016 09:00 - 12:00 investime ne rrjet Gryk Lumi, Hidrovor Tale, Rril, Barbullojë, Gajush, Shënkoll,Tale dhe Burgu i Shënkollit.
15/07/2016 09:00 - 13:00 investime në rrjet zona pranë 3700,Babrru (pjesërisht), Paskuqan, Paskuqan 2, zona e Kodrës së Kuqe, Privat Ajka.
14/06/2016 09:00 - 14:00 OSHEE remont Bathore, Bregu i Lumit, Valias, Parafabrikatet Kamëz, Zona pranë 3700, Babrru, zona e Kodrës së Kuqe, Paskuqan, Kodër-Kamëz, Insitut Kamëz/
21-22/04/2016 09:00 – 13.00 OSHEE remont Rr. “Siri Kodra” (pjesërisht), “Rruga e Dibrës” (pjesërisht), Rr. “5 Maji” (pjesërisht), zona e Babrrusë, Rr. “4 Deshmorët”, Rr. “Thanas Ziko”, Rr. “Bardhyl” (pjesërisht, bizneset private “Kimike Bora”, “Loxha”, zona e Babrrusë, bizneset private “Ajka”, “Fabrika e Bukës” dhe Rr. “Agllai Taka”.
20/04/2016 09:00 - 13:00 OSHEE remont “Siri Kodra” (pjesërisht), “Rruga e Dibrës” (pjesërisht), Rr. “5 Maji” (pjesërisht), zona e Babrrusë, Rr. “4 Dëshmorët”, Rr. “Thanas Ziko” dhe Rr. “Bardhyl”(pjesërisht); fshati Gërdec, Marqinet dhe Prezë.
19/04/2016 09:00 - 13:00 OSHEE remont N/stacionin “Vora” dhe kufizime do të ketë në fshatin Gjokaj, Kodër Bërxull, rruga Vorë – Rinas, zona pranë stacionit të trenit Vorë, Marikaj dhe zona Vorë – Marikaj;
18/04/2016 09:00 – 13.00 OSHEE remont zona te “2000 Apartamentet”, Rr. “Vangjel Noti”, zona pranë ish-kombinatit “Josif Pashko”, Paskuqan, Kodër Kamëz dhe Instituti Bujqësor, Kamëz;
19/02/2015 09:00 - 15:00 OST remont Durrës: Lagja Nr.15 ( Zona Spitalle-Policia Durrës , krahu majt i rrugës kryesore); Lagja Nr.18 ( Zona Spitalle-Martaniteti Durrës , krahu majt i rrugës kryesore) ; Degëzimi ‘’ Currila – Fabrika Tullave’’ ; Degëzimi ‘’ Pallatet Parafabrikat – Kisha – Tregu Industrial’’ ; Universiteti Durrës Godina e Re; Këneta Durrës; Shënavlashi; Subjektet private : ‘’Impjanti Ujrave të Zeza ‘’; ‘’Serat’’ ; ‘’Nyje Betoni’’ dhe Depozitat e ‘’RIRAS’’.