Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nderprerjet e Energjise


Data Ora Shaku Zona
23/12/2014 16:00 - 18:15 OShEE remont në hyrje të “Rruga e Durrësit”, Pallatet Hawai, Pallatet Karavani, zona rreth Pallatit të sportit Partizani dhe zona rreth shkollës së partisë, pallatet pranë karburant “Kastratit” tek Zogu i Zi, Rr. “Artan Lenja”, zona pranë ish-fushës së aviacionit, Zona Laprakë, Rruga “Pandi Dardha”, Rruga “Mati Logoreci” dhe Rruga “Vangjel Note”, zona e fushës së aviacionit, Rruga “Mine Peza”, Rruga “Manastiri i Ri” dhe Rruga “Don Bosko”.
10/12/2014 09:00 - 14:00 OSHEE remont Pogradec: në lagjen nr.5, lagjen Nr.3, ''Trikotazhi'', Komuna ''Buçimas''(një pjesë), Zona Tushemishtit, Hidrovori i Tushemishtit, ujësjellësi Pogradec, etj.
02/12/2014 10:00 - 12:00 punime per eliminim avarie ne Durres, ne: Zonen e Plepave, Tregu Ushqimor, Ura e Dajlanit, Zona e Stacionit te Trenit, OSHEE/Drejtoria Rajonale Durres, Subjektet private rreth Shkembit te Kavajes (Ylli i Detit, ''Majestik” ''Namik Sadiku”, ''Leonardo”, '' Bar Tirana'' ).
02/12/2014 07:00 - 08:00 punime per eliminim avarie ne Tirane ne: Lagjen ''Kodra Priftit'', Rr. ''Todi Shkurti'' (pallatet Grand) Lagjen ''Qyteti Studenti'', zona prane Depos se Ujit, Zona prane Sanatoriumit, Antenat televizive Dajt, Vilat Qeveritare Dajt, si dhe Televizioni “News 24”.
20/11/2014 09:00 - 15:00 OSHEE remont Bizneset ne Rrugen Vore-Fushe Preze, Fushe Preze, Preze, Gjokaj- Koder-Berxull-Ura Limuthit, Gerdec, Marqinet. ne Zonen e Kenetes, Burgu Durres, Spitalle-Keneta, Ish-Kimikja, Fshati Rinia, Bisht-palla, Anta-pastrimi detar, Fabrika e Kartonit, Subjektet private ''Plastika'', Pulari “Duka''; Karburant “Kastrati” , Karburant “ELDA'', Impiant Gazi.
18/11/2014 09:00 - 15:00 OSHEE remont Valias, Laknas, Pompat e Ujit, Bathore, Kamez (pjesa veriore), ne Bashkine Rrogozhine, Malesia Rrogozhine, Ujesjellesi Harizaj, Komuna Gose, Fshatrat e Peqinit Karine, Dragaj, Kaziaj.
17/11/2014 09:00 - 15:00 OSHEE remont ne Bashkine Rrogozhine, Burgu Rrogozhine, Malesia Rrogozhine, Ujesjellesi Rrogozhine, Ujesjellesi Çerme Lushnje, Ujesjellesi Harizaj, Komunat Gose, Subjektet private Fabrika e Qumeshtit “FERLAT”, Teqja, Fshatrat e Peqinit : Karine, Dragaj, Kaziaj.
12/11/2014 10:00 - 12:00 OSHEE remont Lushnje: Bizneset private ne Lushnje, Lagja ''18 Tetori'', Lagja ''Loni Dhamo'', Lagja ''Xhevdet Nepravishta'', Komunat Hysgjokaj, Ballagat, Zgjan, Golem, Dushk, Kasharaj, Hajdaraj, Ujesjellsi Lushnje, Komunat Krutje dhe Fiershegan.
05/11/2014 05:00 - 07:00 OSHEE remont Tirane: Valias, Laknas, Pompat e Ujit Valias, Bathore, Kamez (Pjesa veriore); Durres dhe Tirane: Rrethinat Shkozet, Kenete, Spitalle, Durres-Keneta, Burgu Durres, Porto Romano, ANTA pastrimi detar, Hamallaj, Rrethinat-Shijak, Romanat, Gjepale, Kenete, Sukth, Xhafzotaj, Qerret, Marqinet, Gjokaj, Marikaj, Manze, Rade, Hamallaj, Mali i Robit, Pallatet e Almakut, Ujesjellsi-Maskuri, Impianti i Ujerave te Zeza, Subjektet private te lidhura ne linjat 35 kV Plastika, Pulari “Duka'' , Karburant “Elda'' , Karburant “Kastrati'' , Impjanti Gazi , Kantina e veres , ''Deka'' , '' Mermeri '' , '' Salillari '', Fabrika e Kepuceve, Maminas Rroba, ''Agroblend '', Materiale ndertimi “Ver Shala '' , Pulari “FAREM'' , ''Metali'' , Pulari “Deda'', ''Diamanti'', '' INERTE '', ''Ital- Alba'' dhe Radistacioni-Fllake.
25/10/2014 09:00 - 14:00 OSHEE remont Instituti i Larte i Arteve dhe ushqimi dyte i Kryesise se Kuvendit