Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nderprerjet e Energjise


Data Ora Shaku Zona
03/10/2014 09:30 - 11:30 OSHEE remont ne rrethin Kolonje perkatesisht: Komuna Mollas, Çlirim, Vithkuq, Antenat e Kompanive AMC, Vodafon, Eagle, Plus, Telekom, HEC-et: Qarri, Qafe-Zeze, Treska.
25/09/2014 09:00 - 13:00 OSHEE remont Tirane: Rr. ''Bektash Berberi'', Rr.'' Astrit Kola'', Rr. ''Selim Brahja'', Zona Sauk-Pallati i Brigadave, Vila Nr.4 , Fshati SOS, Shkolla e Policise. Linza; Sureli; Priska; Antenat -Televizive Dajt; Vila Qeveritare Dajt ; Qafe Molle, Zallbastar, Shupal; Shenmeri; Subjektet private ''SHIU'', ''TELEFERIKU'' ,''IMPIANT I UJIT''.
17/09/2014 05:00 - 08:00 OSHEE remont Tirane: Fabrika STELA, Rinas, Fabrika e lengjeve Albkristi, Bashkia Vore, Pallatet te fusha ''Misto Mame'', Zona Yzberish, Bashkia Kamez, Bizneset ne Autostraden Tirane-Vore, Bizneset ne Rrugen Vore-Fushe Kruje, Subjektet private ''Aster'', '' DEA'', ''FIORE'', ''Farma UON'', ''Plastika-Tirana''.
15-19/09/2014 09:00 - 14:00 OSHEE remonte Golem: Zona Golem-Mali Robit, Zona Golem-Shkembi i Kavajes, Zona Golem-Perroi i Agait, Zona Stacioni Trenit-Perroi i Agait, Vilat ‘’Kastrati’’. ne Qytetin e Cerrikut, Bashkia Cerrik, Spitali, Bizneset ne Cerrik, Ujesjellesi Cerrik. ne Bashkine Patos, Ujsjellesi Patos, Fidrat e Naftes, Komuna Roskovec, Kurjan, Strume, Kutalli, Çukalate. Shkoder: Komuna Oblike, Berdice, Velipoje, Plazhi Velipoje. ne Bashkine Permet, ne Berat: Lagja Ish Ushqimorja. ne Fier: Lagja ''1 Maji'', ''11 Janari'', ''Apollonia'', ne Bashkine Konispol, Komunat Livadhja, Markat, Aliko. ne Bashkine Cerrik, ne Maliq, Kavaje, Ndroq, Rrogozhine, Kurbin, Diber, Lezhe.
11/09/2014 13:00 - 16:00 OSHEE remont i detyruar Zonat perreth Pallatit te Sportit "Asllan Rusi", si dhe Universiteti "Zoja e Keshillit te Mire".
03/09/2014 05:00 - 08:00 OSHEE remont Durres: Zona Spitalle, Keneta-Spitalle, Nish-Kimikja, Fshati Rinia, Bisht Palle, subjekti ‘’ANTA’’ pastrimi detar.
04/09/2014 09:00 - 14:00 OSHEE remont Miniera Lozhan dhe Miniera Qencke. Bashkia Kruje, Malesia Kruje, Bashkia Fushe Kruje, Burgu Fushe Kruje, Komuna Nikel, Borizan, Luz, Budull, Pompat e Ujsjellesit Durres, Subjekti Gurore, Fabrika e Tullave, Serat, Subjekti ''Ital-Koli''.
03/09/2014 09:00 - 14:00 OSHEE remont Komunen Luz me fshatrat Luz, Bilaj, Mergjin, Hasan, Komuna Budull, me fshatrat Ura e Gjoles, Budull, Bubq, Dari, Subjekti “Ital - Koli'' dhe Fabrika e Çimentos. fshatrat Shenmeri, Shupal, Shengjergj, Shkalle dhe Zallbastar. ne Qytetin e Librazhdit, Komunat Qender, Hotolisht, Polis, Lunik, Stebleve, si dhe subjektet private Fabrika Plasmasit, Gurore-Mirake, Hotel-Ballkan, Vila-Zeneli.
02/09/2014 09:00 - 14:00 OSHEE remont Bashkia Fushe- Kruje, Burgu Fushe Kruje, Komuna Nike me fshatrat Larushk, Tapize, Shelqet, Grete, Zeze, Rethinat Rinas, Komuna Borizan me fshatrat Borizan, Thuman, Derven, Gramaz, Halil, Zall, Makaresh, Pompat e Ujesjellesit Durres, Subjektet private: Gurore, Fabrika e Tullave dhe Serat.Komunat Qender, Hotolisht, Polis dhe Subjektet private si : Fabrika e Plasmasit , Gurorja-Mirake, Hotel-Ballkan, Vila-Zeneli. Komunat Moglice, Lozhan, Miniera-Lozhan, Miniera-Qencke, si dhe Heci Verba dhe Strelca.
02/09/2014 05:00 - 10:00 OSHEE remont Ujesjellesin e Tiranes (pjeserisht), si dhe Subjektin “Impiant Uji".