Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Shkarkohet një nga drejtuesit e kompanive kryesore në sektorin energjitik

Nga burime të brendshme, Portali i Energjisë ka mësuar se në fillim të javës së ardhshme do të shkarkohet një nga drejtuesit e kompanive kryesore në sektorin energjitik.

Në vijim pritet të mësohet dhe emri i drejtuesit/ses së shkarkuar me anë të lajmërimit zyrtar të institucionit përkatës.

Lajmi do të përditësohet në vazhdim.

energjia.al  25.09.2020