Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Category

Latest

Çmimi i naftës rritet me 10-12 lekë/litër

Një litër naftë në vend është tregtuar me 10-12 lekë më shtrenjtë ditët e fundit.Shoqata hidrokarbure e shpjegon këtë luhatje me rritjen e naftës në tregjet ndërkombëtare ndërsa pritshmëritë janë për një rritje të mëtejshme.Ndërkohë…

Nafta vazhdon të rrotullojë botën

Ditëve të fundit kanë filluar ca të ngriten çmimet e karburanteve në Kosovë, rajon dhe më gjerë, aspekt ky i padëshirueshëm për shfrytëzuesit e saj. Nga pamundësia për të përcjell lëvizjet e çmimeve të naftës në bursa e tregje, qytetari i…

Modeli gjerman i elektricitetit falas

Tregjet europiane të energjisë dhe modeli i vjetër i shërbimeve është transformuar tërësisht pas revolucionit të burimeve të rinovueshme. Kjo duket fare qartë veçanërisht në Gjermani, i cili është tregu më i madh dhe ku energjia diellore…

Shell, nga sot fillon aktivitetin në Kosovë

Kompania më e madhe e karburanteve në botë, Shell, në bashkëpunim me Kompaninë Al Petrol, ka hapur pikat e shitjes së karburanteve në Kosovë. Presidenti i Al Petrol-it, Latif Kryeziu tha se nga sot shpallim zyrtarisht brendin Shell në…

Eksklusive: Emerohet nr 2 i TAP ne Shqiperi

Sic kemi informuar vazhdimisht, menaxhimi i larte i TAP ne Shqiperi ka pesuar ndryshime te shumta kete periudhe. Mbas nderrimeve te shumta te Drejtorit Vendor, mesohet se ka dhene doreheqjen dhe nje nga drejtuesit kryesor te projektit ne…