Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Category

Elektroenergjetika

KEDS dështon në uljen e humbjeve

Caku i lejuar i humbjeve është caktuar nga ZRrE që të jetë 16.9 për qind për humbjet e KEDS kanë shkuar në 24 për qind, pra nuk kanë arritur ta përmbushin cakun e lejuar, por konsumatorët nuk kanë paguar për këtë, ka thënë Ymer Fejzullahu…

Zonat e Tiranës ku do ndërpritet energjia

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se disa zona të Tiranës do të përballen sot me ndërprerje të energjisë elektrike. Kufizimet do të bëhen për shkak të punimeve të OSHEE në dy kabina, “Pall MPB1” dhe “Stabilimenti…

ZRRE prezanton të ardhurat e operatorëve

Sot në mbledhjen e Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal do të behët prezantimi nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë - ZRRE, të Parametrave Rregullativ, me anen e të cilave caktohen të…

Hapet konkursi për drejtor të KEK-ut

Korporata Energjetik e Kosovës (KEK) ka bërë publik të enjten konkursin për drejtorin menaxhues të kësaj korporate, të cilën pozitë për shumë vite e ka udhëhequr Arben Gjukaj. Konkursi do të jetë i hapur deri më 20 prill 2018, ndërsa…