Sot para Komisionit Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Kosovë është intervistuar edhe Arsim Janova, kryesues i Bordit të Zyrës së Rregullatorit për Energji dhe Petrit Pepaj, drejtor menaxhues i Zyrës së Rregullatorit për Energji.

Telegrafi,  04.11.2020