Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
CMIMET- NAFTA
  • Data:2018-01-27
  • Diezel 10 ppm: 173 lek/litër
  • Benzine 95 Oktan: 174 lek/litër
  • LPG Makina: 70 lek/litër

Arkiva e Cmimeve

News

KEDS vendos rrjet të ri në Prevallë

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike, KEDS, ka bërë vendosjen e rrjetit të ri elektrik në Prevallë. Nga ky invesitm kanë përfituar rreth 100 shtëpi të kësaj ane, ndërsa me implementimin e njehsorëve PLC,…

Rritet 66% industria nxjerrëse në Kosovë

Në tremujorin e dytë të vitit 2018 krahasuar me tremujorin e parë ka pasur rritje industria nxjerrëse për 65.96 për qind. Kështu thuhet në raportin “Statistikat Afatshkurtra të Industrisë, tremujori i dytë 2018”, prezantuar nga Agjencia e…

Statusi i naftëtarit, pak përfitues

Dhënia e Statusit të Naftëtarit duket se po ecën me ritme të ngadalta, duke qenë se nga hyrja në fuqi e ligjit, vetëm 14% e punonjësve të naftës dhe gazit që kanë aplikuar, kanë arritur të pajisen me dëshmitë përkatëse. Sipas të dhënave…

Bien rezervat e naftës bruto në SHBA

Çmimet e naftës po luhaten lehtë, gjatë sesionit të sotëm, për shkak të rënies së rezervave të naftës në SHBA dhe kërkesës së fortë për benzinë. Gjithashtu, çmimet po mbështeten edhe nga mundësitë që OPEC mund të mos rrisë prodhimin për…

Bien çmimet e naftës

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të premteje. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 32 cent dhe u tregtuan me 70.80 dollarë amerikanë për fuçi. Treguesit referencë për naftën e…
Gazeta Ditore

Rregjistrohuni per te marre gazeten

MË TË LEXUARAT E JAVËS

Konferenca

Energjia

Nëntoka

Mjedisi