Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Category

Rajoni

USAID i ofron mbeshtetje KEK-ut

Ushtruesi i Detyres se Kryeshefit Ekzekutiv i Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK), Luigj Imeri ka pritur në takim përfaqësuesit nga USAID-i. Përveç tjerash, në këtë takim është diskutuar rreth sigurisë së furnizimit me energji…

Rumani, Lëshime në përzierjen e karburantit fosil

Qeveria rumune miratoi më 9 prill një rregullore urgjente që ndryshon rregullat për shitjen e karburantit dhe lejon shitjen e benzinës dhe naftës, pa kuotat e detyrueshme, duke përfshirë edhe biokarburantet, raportoi EURACTIV.ro.…

Parlamenti grek miraton një projekt-ligj mjedisor

Ligjbërësit grekë miratuan të martën një projekt-diskutim të diskutueshëm mjedisor mbi të cilin opozita dhe grupet mjedisore patën kundërshtime për hapjen e derës së shpimeve të naftës dhe gazit eksplorues në zonat e mbrojtura.…