Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Category

Rajoni

Punëtorët e KEDS paralajmërojnë protesta

Punëtorët e KEDS-it sot do të protestojnë për shkak të kushteve shumë të vështira të punës dhe gjendjes së vështirë në të cilën ndodhen. Kështu deklaruan zyrtarë të Federatës së Sindikatave të Pavarura “ELEKTROKOSOVA” në një konferencë…

Greqia nis projektet e erës dhe diellore

Greqia po përgatitet të shesë në ankand 2.6 gigawat të projekteve diellore dhe të erës për të tërhequr investime. Sipas ministrit të energjisë George Stathakis, tani e tutje prodhimi i energjisë së rinovueshme dhe çmimet do të përcaktohen…

HIB, ndër punëdhënësit më të mëdhenj në Kosovë

Tatimpaguesi më i madh në ekonominë e Kosovës, Korporata HIB është njëkohësisht edhe ndër punëdhënësit më të mëdhenj në ekonominë e Kosovës. Por përveç numrit të madh të punësuarve në markete, pika të derivateve, Hotel Emerald dhe njësi të…

SHBA përkrah projektet energjitike në Kosovë

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, së bashku me Ministrin e Financave, Bedri Hamza, po qëndrojnë në Uashington, ku morën pjesë në takimet pranverore të Bankës Botërore dhe Korporatës Financiare Ndërkombëtare për çështje…

Turqi, përfundon gazsjellësi Trans-Anadollian

Ka përfunduar ndërtimi i linjës gazsjellëse Trans-Anadolli (TANAP), që do të transportojë gazin natyror të Azerbajxhanit në Evropë nëpërmjet Turqisë. Kjo linjë gazësjellëse, që konsiderohet si ‘rruga e mëndafshit të energjisë’, do të…

Bordi i ri: Trepça do të funksionojë si tërësi

Në mbledhjen e parë të Bordit Mbikëqyrës të “Trepçës” kryesuesi Ardian Syla ka siguruar se transparenca, llogaridhënia dhe përkushtimi deri në funksionimin e tërësishëm të të gjitha njësive afariste të “Trepçës” do të jetë prioritet gjatë…