Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Category

Rajoni

Rritet interesimi për qendrën trajnuese të KEK

Brenda pak kohësh, Qendra e Trajnimit e Korporatës Energjetike të Kosovës është bërë pikë referuese e shumë kompanive të ndërtimit, të cilat kanë dërguar punëtorët e tyre për certifikim në këtë qendër. Elmi Konjusha, Ekspert i lartë për…

Sindikalistët e Trepçës kërcënojnë me grevë

Kryesindikalisti Shyqyri Sadiku nuk përjashton grevat e punëtorëve të Trepçës nëse gjendja financiare nuk përmirësohet, ndërsa drejtori menaxhues i kombinatit, Basri Ibrahimi thekson se bojkoti dhe grevat nuk çojnë askund. Punëtorët e…

Mali i Zi, qendra e energjisë për Ballkanin

Projekti i ndërtimit të interkonjeksionit nënujor për transportin e energjisë do ta promovojë Malin e Zi si qendrën e energjisë për Ballkanin. Interkonjeksioni i energjisë nënujore ndërmjet Italisë dhe Malit të Zi, do t’i mundësojë këtij…

Tregu i arit në Kosovë, sa kilogram importohen në vit?

Bashkë me ardhjen e verës dhe mërgimtarëve, në Kosovë ka nisur edhe sezoni i dasmave. Për këto dasma  shpenzohen edhe  mijëra euro  për blerjen e arit. E stoli prej ari duket se ka më bollëk gjithandej Kosovës. Në Doganën e Kosovës…

Në Deçan protestohet kundër hidrocentraleve

Organizata ERA, në bashkëpunim me qytetarë dhe antarë të shoqërisë civile do të zhvillojë një protestë paqësore në Deçan  sot për të protestuar kundër hidrocentraleve të paligjshme në Kosovë. "Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) në…

Ndërtimi i TEC “Kosova e Re” po mbahet sekret

Grupi i organizatave të shoqërisë civile, i kanë bërë thirrje deputetëve të Kuvendit të Kosovës që konform kompetencave që ua garanton Kushtetuta, të kërkojnë nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik publikimin e të gjitha dokumenteve që lidhen…