Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Category

News

TANAP do ofrojë gazin e parë më 30 qershor

Gazsjellësi Trans-Anatolian (TANAP) do të fillojë të operojë në fund të qershorit, tha drejtori i përgjithshëm Saltuk Düzyol më 18 prill. “Ne kemi planifikuar të hapim valvulën më 30 qershor për të filluar rrjedhën e gazit tregtar. Në…

Projekti austriak i TEC-it në Korçë

Çdo pjesë metalike është hequr për t’u shitur për skrap. Termoncetrali i ndertuar në vitet ‘70 shërbente për energji elektrike për qytetin dhe zonën industriale dhe për ngrohjen e shumë institucioneve dhe një pjese të lagjeve të qytetit.…

Statusi i naftëtarit, miratohen 1000 kërkesa

1 mijë nga 7 mijë kërkesa të statusit të naftëtarit janë trajtuar dhe miratuar. Lajmin e ka bërë të ditur ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri gjatë prezantimit të raportit në analizën e gjashtëmujorit të parë të…

Tjetër aplikim pranë MIE për central ere

Vetëm pak ditës pas mbërritjes së kërkesës së parë për ndërtimin e një impianti eolik në Shqipëri, në gadishullin e Karaburunit, pranë Ministrisë së Energjisë dhe Infrastrukturës disa kompani të tjera kanë shprehur interesin për të ndërtuar…

Sekretariati i Energjisë: Ecuri e mirë me efiçencën

Katër janë aspektet që ka marrë në vlerësim një raport i fundit i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë lidhur me qëndrueshmërinë në sektorin energjetik në vendet e Ballkanit Perëndimor. Në publikimin që del çdo tre muaj dhe që mat…

Fjala e mbajtur nga ministri në interpelancë me minatorët

Mirëdita të nderuar, Është kënaqësi që komunikojmë drejtpërdrejt. Në fakt, unë jam i njohur me problematikën pasi për vite më radhë kemi patur një komunikim të vazhdueshëm me të gjitha sindikatat. Përveç sindikatës tuaj, edhe me 4…

Tepça, shtyllë e zhvillimit të Kosovës

Qeveria e Kosovës është e interesuar që Trepçën ta kthejë në këmbët e veta, ngase Trepça ka rëndësi të madhe për Kosovën. Kështu u tha sot kryeministri Ramush Haradinaj, anëtarëve të Bordit Mbikëqyrës të “Trepça, Sh. A.”, të kryesuar nga…