Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

shitje

KESH fiton 8 milionë euro nga shitjet

Situata e mirë hidrike po përmirëson financat e Koorporatës Elektroenergjitike Shqiptare, e cila po eksporton në nivele të larta. Prodhimi ditor këtë periudhë është 28 milionë kilovat/orë energji, nga të cilat 12 milionë…

Qeveria nxjerr në shitje 3 blloqe nafte

Qeveria ka nxjerrë sërish në shitje 3 vendburime nafte në jug të vendit. Bëhet fjalë për bllokun Cakran – Mollaj në Fier dhe Gorisht – Kocul e Amonicë në qarkun e Vlorës. Afati i aplikimit për shoqëritë që kërkojnë të marrin në…

Si veprohet për të shitur tepricat nga panelet diellore

Jeni një familje apo biznes që keni instaluar impiant fotovoltaik për konsum vetijak dhe prodhoni me shumë sesa keni nevojë? Pjesën tepër ju mund ta shisni tek Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sapo të miratohet metodologjia…

Qeveria bekoi shitjen e paligjshme të aseteve të ARMO

Qeveria bëri një sy qorr, ndërsa pronat e gjigantit të hidrokarbureve ARMO iu shitën në ankand  në mënyrë të paligjshme Bankës Credins, duke i mohuar taksapaguesve mundësinë për të rimarrë një pjesë të qindra milionë eurove borxhe që…

Del në treg Tesla më e re, Model 3

Të kontrolluara – duke filluar që nga punonjësit e kompanisë prodhuese – kanë nisur dërgesat e Model 3, që përbën biletën hyrëse për në botën e Elon Musk. Tani për tani, megjithatë, çmimi është shumë më i lartë se 35.000 dollarët e…

KESH rrit prodhimin për të përballuar shiun e fundjavës

Korporata Elektoenergjetike Shqiptare ka dalë sërish në treg të lirë për të shitur 38 500 MWh energji në datat 8-14 dhjetor 2017. Kërkesa e saj është për të shitur në dy lote, ku në të parin është parashikuar një sasi prej 28 000 MWh…

KESH del në treg për herë të tretë brenda javës

Korporata Elektroenergjetike Shqiptare do të nxjerrë  një sasi tjetër energjie për shitje në tregun e lire. Burime nga kompania bënë me dije se sasia e disponueshme për shitje është rreth 3750 MWh. “Sasia në dispozicion është pjesa që nuk…

Prurjet, KESH hap proçedurën për shitjet

Korporata Elektroenergjetike Shqiptare ka hapur  sot (30 nëntor) procedurën e dytë të shitjes së energjisë në treg të lirë. Bëhet fjalë për një procedurë me dy lote ku loti i parë synon shitjen e energjisë për datën 1 dhjetor të ndarë në…