Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

kuvend

Kuvendi miraton grantin shtesë të kfW për efiçencën

Kuvendi i Shqipërisë miratoi në seancën e sotme Projektligjin “për ratifikimin e marrëveshjes, ndërmjet qeverive të Shqipërisë dhe Gjermanisë për projektin ‘programi për rinovimin e konvikteve në kampusin universitar të Tiranës sipas…

ERE kërkesë Kuvendit: Amendoni ligjin

Enti Rregullator i Energjisë i është drejtuar Kuvendit me një kërkesë për amendime ligjore që synojnë rritjen e pavarësisë së institucionit dhe rritjen e kapaciteteve profesionale. “Domosdoshmëria e rishikimit nga Parlamenti për statusin…

TAP, rishikimi i marrëveshjes merr OK nga Kuvendi

Një nga ligjet e rëndësishme që u shqyrtua nga komisionet parlamentare ishte edhe ai “Për ratifikimin e marrëveshjes së ndryshimit, ndërmjet Republikës së Shqipërisë, duke vepruar nëpërmjet Këshillit të Ministrave dhe Trans Adriatic…

Prezantohet pr/ligji për marrëveshjen me TAP

Zëvendës Ministri i Energjisë dhe Industrisë z.Ilir Bejtja ishte sot i pranishëm në Komisionin për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e  Njeriut, ku prezantoi para deputetëve të pranishëm projektligjin  “Për ratifikimin…

TAP, mbërrin marrëveshja e rishikuar në Kuvend

Marrëveshja e rishikuar e vendit pritës mes Shqipërisë dhe projektit të gazsjellësit Trans Adriatic Pipeline pritet të marrë miratimin e Kuvendit për të nisur nga zbatimi. Ndryshimet kryesore kanë të bëjnë me shprehjen e vullnetit të TAP…

Kosova miraton marrëveshjen energjitike me Shqipërinë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës, me 93 vota për dhe as një kundër kanë miratuar marrëveshjen e bashkëpunimit Kosovë – Shqipëri në Fushën e energjetikes. Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci, duke prezantuar projektligjin për…

Gjiknuri: Po shërojmë plagët e të shkuarës

Fjala e Ministrit të Energjisë dhe Industrisë z.Damian Gjiknuri gjatë seancës së sotme parlamentare: Sapo dëgjuam poezinë e radhës për Zharrëzën, nga njeriu që Zharrëzën nuk e kishte dëgjuar ndonjëherë edhe vite më parë kur problemi ka…

Prezantohet marrëveshja për linjën Shqipëri-Maqedonir

U prezantua dje para katër komisioneve parlamentare, Komisionit për Ekonominë dhe Financat,  Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin, si…

Ndërpritet për pak minuta energjia në kryesinë e Kuvendit

Në Kryesinë e Kuvendit është ndërprerë energjia elektrike për disa minuta. Nuk dihet shkaku i ndërprerjes së energjisë elektrike, por raportohet se ka mungëse të energjisë edhe në disa zona të tjera të Tiranës. Në Kyresinë e Kuvendit…

Spaho-Gjiknuri, replika për reagimin ndaj emergjencës

Situata e emergjencës së krijuar në vend si pasojë e reshjeve të shumta ka përplasur palët në Kuvend. Gjatë seancës plenare, deputeti Edmond Spaho akuzoi qeverinë për mënyrën sesi ka reaguar për përballimin e situatës së shkaktuar nga…