Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ZRRE prezanton të ardhurat e operatorëve

Sot në mbledhjen e Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal do të behët prezantimi nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë – ZRRE, të Parametrave Rregullativ, me anen e të cilave caktohen të hyrat dhe tarifat e operatorëve dhe tarifat pëfundimtare të konsumatorëve.

Komisionit për Zhvillim Ekonomik po ashtu do te shqyrtojw edhe raportin vjetor tw Zyrës së Rregullatorit të Energjisë për vitin 2017

Agjensia e lajmeve ekonomia, 10.04.2018