Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Godina e re e Bashkisë së Tiranës: Do të jetë ekologjike, zero emetime!

Bashkia e Tiranës ka hapur konkursin e ideve për godinë e re të Bashkisë.  Kryebashkiaku Erion Veliaj tha se konkursi është i hapur për arkitektë vendas e të huaj. Godina e re, sipas kryebashkiakut, do të jetë e para me emetimet zero, 100 % ekologjike, që do të vendosë një standart për ndërtimet.

Godina e re do të jetë në zonën e Bulevardit të Ri. Synimi, sipas kryebashkiakut, është vitalizimi i zonës dhe ngjallja e interesit të sektorin privat.

Scan, 23.01.2020