Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Licencat e naftes nuk do te jepen më nga ministria e naftes

Ne nje artikull te djeshem, energjia.al njoftoi qe ministria e infrastruktures dhe energjise do te reformoje teresisht procesin e licencimit persa lidhet me fushen e saj te pergjegjesise.

Nder te tjera, MIE njoftoi qe edhe licencat e specialisteve hidrokarbur nuk do te jepen nga kjo ministri por nga Instituti i Naftes dhe Gazit, sapo ky i fundit te krijohet.

energjia.al e vlereson pozitive kete iniciative te MIE, ne kuader te derregullimit te procesit te licencave, duke fokusuar keshtu punen e MIE te politikat & zhvillimi i sektorit hidrokarbur. Ky proces drejtohet nga Zv.ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë znj.Dorina Çinari, nje drejtuese me eksperience te gjate dhe te suksesshme ne sektorin e energjise.

energjia.al, 04.05.2018