Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

ligjore

Spaho, rekord shkeljesh në komisionin për CEZ

Komisioni Hetimor “Për të kontrolluar zbatimin e legjislacionit në fuqi dhe mbrojtjes e interesit të shtetit shqiptar nga realizimi i marrëveshjes për zgjidhjen me mirëkuptim ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe shoqërisë “CEZ, A. S.”, u…

Propozimet e IQT-së për ndryshime ligjore

Ne zbatim te Urdherit te Ministrit te Energjise dhe Industrise me Nr.81 dt.30.10.2013 “Per ngritjen e grupit te punes per rishikimin e kuadrit ligjor dhe institucional per aktivitetin e inspektiumit teknik ne sektoret e…

Nismë ligjore për Obiliqin

Duke qenë se kapacitetet për prodhimin e energjisë elektrike janë të vendosura në komunën e Obiliqit, ato bëjnë që banorët e kësaj zone t’i nënshtrohen një ndotjeje të jashtëzakonshme, me pasoja të shumanshme. Lëvizjes për Bashkim…

Lehtësi ligjore për TAP, liberalizohet tregu i gazit

Komisioni parlamentar i Veprimtarive Prodhuese miratoi projektligjin që liberalizon tregun e gazit natyror në Shqipëri, duke i hequr ekskluzivitetin e transmetimit kompanisë Albpetrol. Liberalizimi i këtij tregu vjen në një kohë kur pritet…

KEK-u kampion i shkeljeve ligjore

Lëvizja Fol ka publikuar raportin “Monitoruesi i Prokurimit” për tremujorin prill-qershor 2012, në të cilin Korporatën Energjetike të Kosovës e ka nxjerrë në krye të listës së institucioneve që kanë bërë shkelje të ligjit të prokurimit…