Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Kinë, elektriçistët të bllokuar në shtyllën e tensionit të lartë

Tetë elektricistë janë shpëtuar në Kinë, pasi kanë mbetur të bllokuar në një shtyllë të tensionit të lartë ku po bënin disa punime mirëmbajtjeje, kur nivelin e ujit i rrit papritur.

Shpëtimi, që është filmuar nga telekamerat e televizionit kinez CCTV, ka ndodhur me një sistem të ngjashëm me një teleferik, i njohur si zipline dhe helikopter.

Misioni i shpëtimit zgjati rreth pesëmbëdhjetë orë.

Balkan Web,  27.07.2018