Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

VV mban tryezë për zhvillimin dhe mbrojtjen e Trepçës

Pas Kritikave që i ka dhënë për statutin e Trepçës të hartuar nga Qeveria e Kosovës, Lëvizja Vetëvendosje, sot do të mbajë një tryezën me temë “Zhvillimi dhe mbrojtja e Trepçës”.

Tryezën për Trepçën VV-ja e Albin Kurtit ka planifikuar të mbajë në ndërtesën e Kuvendit të Republikës së Kosovës, respektivisht në sallën S II.

Telegrafi,  06.06.2018