Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Miratohet vendimi për pensionet e minatorëve

Puna e kryer në nëntokë gjatë gjithë ditës në profesionet mekanik, elektricist dhe punonjës të tjerë të nëntokës në miniera dhe gjeologji do të njihet për efekt pensioni.

Për këta punonjës kjo kohë do të konsiderohet periudhë sigurimi për efekt përfitimi.

Vendimi është bërë i ditur sot pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave dhe do të hyjë në fuqi pas botimit të tij në ‘Fletoren Zyrtare’.

Scan Tv,  24.05.2018