Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Eksklusive: Albgaz pjese e kompanise re IAP

Gjate takimit te katert te Taikimit Ministerial te Korridorit Jugor te Gazit ne Baku, kompanite SOCAR, Albgaz si dhe kompanite e gazit te Malit te Zi dhe Kroacise nenshkruan nje leter interesi per te krijuar kompanine IAP.

Ky akt i hap rrugen ndertimit te projektit te gazsjellesit IAP, i cili do te filloje ne piken e daljes se projektit TAP dhe do te perfundoje ne Kroaci. Ne kete menyre, Shqiperia do te kthehet ne nyje energjetike, duke pasur parasysh se IAP sherben dhe si baze e shendoshe per ndertimin e gazsjellesit Shqiperi – Kosove ALKOGAP.

Gjithashtu, CEO i Albgaz Z. Genc Gjeci nenshkroi nje leter interesi me CEO e Socar Balkans per hartimin e projektit FEED te tubacionit te gazit Fier – Vlore, duke i hapur keshtu rrugen operimit te TEC-it Vlore.

energjia.al, 17.02.2018