Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

oek

OEK: Pengesa më e madhe e bizneseve, energjia

Oda Ekonomike e Kosovës ka prezantuar sot një raport me titull “Si të fuqizohet sektori privat në Kosovë”. Raporti prezanton problemet kryesore me të cilat përballen bizneset në Kosovë dhe rendit ndër to koston e lartë të çmimit të…

OEK e shqetësuar për zgjidhjen e Trepçës

Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) është e shqetësuar me vonesat në procedurat e zgjidhjes së statusit të gjigantin ekonomik kosovar Trepçës. OEK-u si asociacioni më i madhe i biznesit në Kosovë është duke përcjell me shqetësim procedurat e…

Kosovë, OEK kundër shtrenjtimit të energjisë

Oda Ekonomike e Kosovës (OEK), vlerëson se në situatën aktuale ekonomike në të cilën biznesi vendor po ballafaqohet me shumë sfida dhe probleme rritja eventuale e çmimit të energjisë elektrike, kërkesë kjo e KEK-ut dhe KEDS-it, pa dyshim do…

OEK kundër disa veprimeve të KEDS

Oda Ekonomike e Kosovës si asociacioni më i madh i komunitetit  të biznesit në Kosovë, në emër të anëtarësisë  shpreh shqetësime për disa veprime të cilat i ndërmerr KEDS-i. OEK angazhohet kundër tarifave dimërore për kompanitë…

OEK: Të ulet TVSH për energjinë në Kosovë

Oda Ekonomike e Kosovës është e shqetësuar për gjendjen energjetike të kohëve të fundit, andaj kërkon të ngrisë shqetësimin për paralajmërimet për ngritjen e çmimit të energjisë elektrike. Një vendim i tillë sipas OEK-ut do të reflektoj…

OEK dhe OEAK të shqetësuar për situatën e Trepçës

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës z. Safet Gërxhaliu si dhe Drejtori Ekzekutiv i Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, Arian Zeka, sot patën një takim me ushtruesin e detyrës të Drejtorit të Ndërmarrjes Trepça, Halil Qela si dhe…