Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Rudina Hajdari në Ballsh tek naftëtarët: Do shkoj në parlament të ngre problemin!

Deputetja Rudina Hajdari ka shkuar sot në Uzinën e Ballshit për të takuar naftëtarët, ku gratë atje tashmë janë në ditën e 15 të grevës.

 

Në takimin që pati me ta ajo tha se do i ngrejë shqetësimet e tyre në seancën e sotme të Kuvendit.

“Është hera e dytë që vij në protestën dhe grevën e urisë së naftëtarëve. Kjo është një greve e paralajmëruar.Shkaktari kryesor është qeverisja e keqe. Unë jam zëri juaj në parlament.

Nga takimi me ju do të shkoj në foltoren e parlamentit për të ngritur problemin tuaj”, tha ajo.

Top Channel,  29.10.2020