Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Editorial: Kompania me e mire per 2019!

energjia.al vazhdon traditen e zhvillimit te sondazhit per kompanine me te mire te vitit ne sektorin e energjise.

Te interesuarit kane mundesi te zgjedhin kompanine me te mire per vitin 2019, duke u bazuar ne vleresimin e tyre persa i perket reputacionit, pozicionit ne treg dhe respektimit te ligjit/standardeve. Sondazhin mund ta aksesoni ne te majte te portalit.

Kompania fituese do te shpallet ne fillim te vitt 2020.

energjia.al, 27.12.2019