Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Albgaz nis proçedurën e prenotimit të kapaciteteve të gazit

Albgaz Sh.a. në bashkëpunim me Albpetrol Sh.a, filloi procedurën e “Market Test”, e cila nënkupton prenotimin e kapaciteteve të gazit natyror në Gazsjellësin TAP për tregun shqiptar për 10 dhjetëvjeçarin e ardhshëm 2020-2030.

“Market Test”, bën të mundur sigurimin e volumeve të gazit për tregun shqiptar, të paktën 1.7 miliardë metër kub në vit, si për atë rezidencial-familjar, si atë industrial për ndërmarrjet shqiptare, por edhe për tregun shumë të mirëpritur dhe strategjik të prodhimit të energjisë elektrike, siç është TEC-i i Vlorës apo ai i Korçës.

Gazeta Tema,  02.08.2019