Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Belinda Balluku emërohet Ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë

Belinda Balluku është emëruar nga kryeministri i vendit, Edi Rama, në krye të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, post të cilin e mbante më herët Damian Gjiknuri.

Balluku mban aktualisht edhe postin e Drejtoreshës së Përgjithshme të ‘Albcontrol.’

Ndërkohë, më herët, ministrja e re e MIE ka drejtuar Zyrën e Marrëdhënieve me Publikun pranë Bashkisë së Tiranës.

Scan,  28.12.2018