Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

fier

TAP nis asfaltimin e rrugës në Fier

Gazsjellësi Trans Adriatik ka nisur asfaltimin e një segmenti rrugor prej 8.5 km në Bashkinë e Fierit në fillim të prillit. Nga ky segment rrugor do të përfitojnë më shumë se 14 fshatra, tha përmes një mesazhi konsorciumi i TAP. Përveç…

Naftëtarët e ARMOs në Fier sërish protestë

Naftëtarët e ARMO-s kanë vijuar edhe sot protestën duke kërkuar pagat e prapambetura, rivënien në punë të unizës dhe zbatimin e statusit të naftëtarit. Pjesë e protestës janë edhe punëtorët e ndërmarrjes së import-eksport Vlorë, 24…

Shitet për 5 milionë dollarë uzina e bitumit në Fier

Uzina e prodhimit të bitumit të rafinerisë ARMO, e cila ndodhet në Fier, është shitur së fundmi në ankand për 5 milionë dollarë. Sipas shkresës së depozituar në Qendrën Kombëtare të Biznesit nga përmbaruesit privatë në 15 janar, blerësi…

TAP rikonstrukton shkollën e Gracallisë në Fier

Me datë 5 tetor 2017, Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) mori pjesë në ceremoninë e përurimit të shkollës së rikonstruktuar “Thanas Ikonomi” në fshatin Grecalli, Fier. TAP ka investuar për rikonstruksionin e kësaj shkolle rreth 340,000 euro,…

Zhduk matësin, OSHEE Fier kallëzon abonenten

Një abonente nga Fieri kishte hequr metesin duke e fshehur ate, veprim i cili eshte konstatuar nga grupet e OSHEE, te cilet e kallëzuan ate ne Polici. Aksionet per vjedhjen e energjisë vijojnë normalisht, ku ne Fier, p.sh., janë konstatuar…

Projekt për park fotovoltaik edhe në Roskovec

Fieri duket të jetë zona më e preferuar për ndërtimin e parqeve fotovoltaikë pasi një tjetër aplikim i është shtuar listës së projekteve që kërkojnë miratim paraprak nga Ministria e Energjisë dhe Industrisë. (MEI) Bëhet fjalë për një…

Tjetër park fotovoltaik në Fier

Korriku është mbyllur me një kërkesë të re, për një park fotovoltaik në zonën e Fierit. Ministria e Energjisë dhe Industrisë bëri me dije se operatori që ka shprehur interes është “Hydro Valbona” sh.p.k. Shoqëria ka aplikuar për  për…

Shpallen fituesit e HEC-eve në Dibër dhe Fier

Ministria e Energjisë dhe Industrisë ka shpallur dhënien me koncesion të hidrocentraleve të vegjël në zonën e Dibrës dhe Fierit. Agjencia e Prokurimit Publik ka njoftuar shprehjen e interesit në buletin zyrtar që mban datën 19 qershor,…

Fier, rifillojnë protestat në rafineri

Rifillojnë sërish protestat nga punëtorët e rafinerisë së naftës. Sipas tyre premtimet për dhënien e dy pagave mujore dhe të mbi 12 muajve sigurime janë shkaku që janë ngritur sërish në protestë. Protesta e fundit ishte para dy javësh…