Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

“Ajri i ndotur vret më shumë se Covid”,Ekspertët e mjedisit ngrenë alarmin

Shqiptarët po vdesin më shumë nga ndotja e ajrit .

1/3 e personave që humbin jetën kanë shkak sëmundjet që shkaktohen nga ndotja e ajrit dhe e ujit. Shqipëria rënditet ndër vendet me ajrin më të ndotur në Europë pas Bosnjës.

Ekspertet e shëndetit duhet të ngrenë alarmin thotë Gjoka pasi po vdesin dy herë më shumë nga ndotja se sa nga Covid-19.

Përveç ndërtimeve shkaktare kryesore të ndotjes, Gjoka përmend lëndën djegëse që përdorin automjetet.

Top Channel,  13.09.2020