Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

KEDS thotë se ka mobilizuar ekipet për shkak të erërave të fuqishme

KEDS ka bërë të ditur se përkundër vështirësive për shkak të pandemisë, ekipe të shumta janë mobilizuar paraprakisht për të përballuar erërat e forta që po shkaktojnë prishje në rrjet.

KEDS njofton se ata janë të pajisur me të gjitha makineritë e disponueshme dhe janë duke intervenuar në zonat e afektuara nga këto kushte atmosferike.

“Erërat kryesisht janë të koncentruara në rajonin e Dukagjinit, por janë duke u përhapur edhe në pjesët tjera të Kosovës, si në Prishtinë e Prizren”, thuhet më tej.

KEDS u bën apel qytetarëve që të bashkëpunojnë me ekipet në terren dhe të mos i afrohen rrjetit elektrik nëse e shohin të dëmtuar por ta raportojnë atë përmes Qendrës së Thirrjeve në numrin pa pagesë: 0800 791 00 si dhe përmes rrjeteve sociale të kompanisë.

Telegrafi,  15.05.2020