Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Ferizaji, Shtërpca dhe Kaçaniku pa energji elektrike

Si pasojë e një defekti që ka ndodhur në orët e para të mëngjesit të sotëm në nivelin 35kV të Nënstacioni 110/35/10 kV “Ferizaj 4”, konsumatorët që furnizohen nga ky nënstacion kanë mbetur pa furnizim me energji elektrike.

Zonat e prekura nga ky defekt janë Ferizaji, Shtërpca dhe Kaçaniku.

Ekipet e KEDS janë mobilizuar menjëherë për lokalizimin dhe identifikimin e prishjes dhe tashmë janë duke punuar për t’a sanuar atë në kohën sa më të shpejtë të mundshme.

Agjensia e lajmeve ekonomia,  15.05.2020