Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Rriten çmimet e naftës

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u tregtuan me  56.35 dollarë amerikanë për fuçi. Gjatë kësaj jave që po lëmë pas, Brent, ka shënuar një rritje prej 3.5 për qind.

Ndërsa tregursit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 0.1 për qind dhe u tregtuan me 51.48 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ishte në nivele të qëndrueshme dhe u tregtua me 1,576.14 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  14.02.2020