Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta tregëtohet në rënie

Çmimet e naftës shënuan rënie edhe mëngjesin e kësaj të shtune.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 11 cent dhe u tregtuan me 62.18 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 22 cent dhe u tregtuan me 56.93 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit u tregtua në nivelin e qendrueshëm prej 1,469.2 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  09.11.2019