Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta shënon rritje

Çmimet e naftës shënuan rritje edhe mëngjesin e kësaj të premteje.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 0.03 për qind, dhe u tregtuan me 59.64 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 0.28 për qind dhe u tregtuan me 54.33 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit humbi 0.24 për qind dhe u tregtua me 1,509.54 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  01.11.2019