Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Çmimet e naftës shënojnë rritje

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e kësaj të premteje.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunaur europiane, Brent, u rritën me 16 cent ose me 0.3 për qind dhe u tregtuan me 59.26 dollarë amerikanë për fuçi.

Edhe treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën po me 16 cent ose me 0.3 për qind dhe u tregtuan me 53.71 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit u këmbye me 1,496.44 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  11.10.2019