Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

CNBC: Çmimi i arit mund të rritet me 30% vitin e ardhshëm

Çmimi i arit mund të rriten me rreth 30% vitin e ardhshëm, sipas David Roche, president i Indipendent Strategy. Nga 1500 dollarë për onc mund të bëhet 2000 dollarë për onc. Sipas David, njerëzit do të kërkojnë për forma alternative të këmbimit të parasë.

“Ari është një alternative e mirë sepse është i sigurtë dhe sepse nuk kushton asgjë për ta zotëruar, krahasuar me pagimin e normave negative të depozitave” tha Roche.

Komenti i presidentit të Indipendent Strategy erdhi pas lëvizjeve të politikave në bankat kryesore, përgjatë muajve të fundit.

Scan,  04.10.2019