Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta shënon rritje të lehtë

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e kësaj të premteje.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 0.6 për qind dhe u tregtuan me 61.69 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 0.35 për qind dhe u tregtuan me 52.46 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit u rrit me 1 për qind dhe u tregtua me 1,355.81 dollarë amerikanë për onz, njëkohësisht edhe niveli i tij më i lartë në këto 17 muajt e fundit.

Monitor,  14.06.2019