Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nesër ndërpritet energjia elektrike në 3 kabina në Tiranë

Përmes një njoftimi OSHEE njofton se më datë 11 maj do të ketë mungesë të energjisë elektrike. Në intervalin kohor 01:00-06:00, OSHEE njofton se do të ketë mungesë të energjisë në disa zona të kryeqytetit.

Sipas njoftimit për abonentët, mësohet se zonat që do të mbeten pa energji elektrike në oraret e mësipërme do të jenë rruga “Kongresi i Manastirit”, rruga “Kujtim Laro” dhe rruga “Ymer Ndregjoni” pjesërisht.

Shkak i kësaj ndërprerje është ndërhyrja në disa kabina të përcjelljes së energjisë.

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim i datës 11 maj

Për shkak të remontit të parashikuar në disa kabina, në datën 11 maj gjatë intervalit kohor 01:00-06:00 do të punohet në 3 kabina në kryeqytet.

Pa energji do të mbeten këto rrugë: rruga “Kongresi i Manastirit”, rruga “Kujtim Laro”, rruga “Ymer Ndregjoni” pjesërisht

Shekulli,  10.05.2019