Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

IKMT aksion te syri i kaltër, OSHEE stakon energjinë

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit këtë të enjte do të shtrijë aksionin e shembjes së ndërtesave pa leje në zonën turistike “Syri i Kaltër” në bashkinë e Finiqit, Sarandë.

Rreth 16 objekte 1 dhe dy katëshe, konstruksione druri, me funksion shërbimi janë parashikuar të shemben sot. Nga ana tjetër OSHE ka njoftuar se për shkak të ndërhyrjeve të IKMT do të stakojë energjinë gjatë kryerjes së aksionit.

Scan,  11.10.2018