Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Punimet në Vlorë, ku do ketë ndërprerje energjie

Operatori i Sistemit të Transmetimit njofton se, në kuadër të projektit të N/stacionit Orikum 110/35/20kV, do të stakohet linja 35kV Uji Ftohtë – Radhimë sot nga ora 16:00’ deri në orën 18:00’.

Gjatë kësaj kohe, në zonën e Vlorës mbeten pa energji:

Rradhima, Tragjasi, Dukat, Fshat Dukat, Llogara, Jonufer, Orikum dhe Shën Thanase.

Panorama,  27.07.2018