Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Rriten çmimet e naftës

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 51 cent dhe u tregtuan me 63.89 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 59 cent dhe u tregtuan me 67.45 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit shënoi rritje këtë mëngjes. Ai avancoi me 0.4 për qind dhe u tregtua me 1.330.22 dollarë amerikanë për onz.

Revista Monitor,  07.02.2018