Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Brent tregëtohet me 53 USD/fuçi

Çmimi i naftës shëoi një rritje tejet të lartë mëngjesin e ditës së sotme.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rrit me 44 cent dhe u tregtuan  me 49.61 dollarë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 50 cent dhe u tregtuan me 52.64 dollarë për fuçi.

Revista Monitor,  10.08.2017