Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Ministri i ri i Ekonomisë, Tregtisë dhe Enegjitikës

Ministri i ri i Ekonomisë, Tregtisë dhe Enegjitikës

Presidenti firmosi sot shkarkimin e Metës dje emëroi ministrat e rinj

Presidenti i Republikës, Bamir Topi ka dekretuar sot shkarkimin e zoti Ilir Meta nga posti i zëvendëskryeministrit dhe ministrit të Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës dhe ka ngarkuar në këto detyra Edmond Haxhinaston dhe Nasip Nacon. Haxhinasto do të mbajë postin e Ministrit të Jashtëm dhe të zv-kryeministrit të vendit, kurse Naco, Ministrinë e Ekonomisë dhe Energjitikës.

karburant.com, 17.01.2011