Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

elektrike

A do jetë elektrike e ardhmja e makinës?

150.000 njësi të reja në vitin 2017, Norvegjia dhe Franca në krye Numri i automjeteve elektrike që qarkullojnë në Europë arriti në gjysmë milion në 2017-n, me 150.000 njësi të reja të shitura gjatë vitit. Vendi europian me më…

Ëndrrat elektrike

Mirë se erdhët në një botë elektrike. Por, shqetësohuni për tranzicionin. Gazi, nafta dhe energjia elektrike kanë karakteristika tërësisht të ndryshme nga njëra-tjetra Nafta ka qenë një ndër elementet kryesore të shekullit të…

Tesla në telashe, tërheq 123 mijë makina

Telashet për Tesla e Elon Musk sapo kanë filluar. Kompania do të tërheqë nga tregu 123 mijë njësi të Modelit S për shkak të një defekti prodhimi. Kompania i ka bërë të ditur klientëve nëpërmjet një e-mail se, defekti është lokalizuar në…

E ardhmja e makinave është hidrogjeni

Një dekadë pasi Tesla e la në baltë teknologjinë e hidrogjenit duke hedhur në treg makinën e saj të parë elektrike, drejtuesit e kompanive prodhuese të automjeteve ende mendojnë se makinat që emetojnë vetëm ujë janë e ardhmja. Në një…