Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Tesla kap sërish rekord pozitiv në tregjet e aksioneve

Aksionet e Tesla u rritën në rekord përsëri të martën, duke u rritur 4.22% në 1,429.5 dollarë për aksion.

jo ëshë seanca e pestë tregtare rresht ku Tesla ka shënuar një çmim të ri rekord të aksioneve. Kjo rritje sipas analizave vjen për shkak se Tesla ka performuar më mirë nga çfarë pritej në prodhimin dhe dërgimet e automobilave të saj.

Të martën, Adam Jonas nga Morgan Stanley rriti objektivin e tij të çmimit Tesla në 740 dollarë nga 650 dollarë, duke thënë se tremujori i dytë elastik i kompanisë e bën atë të duket më pak të rrezikshme dhe më të fortë financiarisht se kompanitë e tjera.

Megjithatë, Tesla pritet që të humbasë pikë në të ardhmen, pasi shqetësimet afatgjata rreth përfitimit, prodhimit dhe konkurrenca e automjeteve elektrike mbeten.

Scan,  09.07.2020