Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

OSSHE njoftim për debitorët: “Qershori afati i fundit për të përfituar faljen e kamatvonesës”

Njoftimi i plotë

Nga analiza e treguesve, sipas Furnizuesit të Shërbimit Universal, vlerësohet se janë rreth 131 mijë debitorë që nuk kanë hyrë në aktmarrëveshje.

Sqarojmë përsëri se, kjo kategori ka afat deri në muajin qershor që të përfitojnë nga falja e kamatvonesës dhe të lidhin aktmarrëveshje të re me OSHEE.

Bëhet fjalë për 10 miliardë lekë që shuhen nga falja e kamatvonesave.

Faleminderit!

energjia.al  25.05.2020